MEISTÄ

Toiminnan taustalla

HYACORP SUOMI

HYAcorp Suomi Soslan Kusrati, Ville Männistö, Veijo Hämäläinen, Jaakko Lassila, Alan Kusrati
Lääkäri Soslan Kusrati, hammaslääkäri Ville Männistö, tiimivastaava Veijo Hämäläinen, lääkäri Jaakko Lassila ja lääkäri Alan Kusrati.

MIKSI VALITSISIT MEIDÄT?

 

 

KOTIMAISUUS

HYAcorp Suomi Oy on Suomessa toimiva yritys. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa viitenä päivänä viikossa. Yritys maksaa kaikki verot Suomeen ja tekee yhteistyötä muiden suomalaisyritysten kanssa.

EETTISYYS

Yritystoimintamme tärkein arvo on eettisyys.

Esteettisen lääketieteen ammattilaisina olemme sitoutuneet noudattamaan terveydenhuollon ammattilaisten eettisiä velvoitteita.

POTILASTURVALLISUUS

Potilaan terveys ja turvallisuus ovat lähtökohtia esteettisiä toimenpiteitä tehtäessä. Siksi myymme ja käytämme vain eurooppalaisia terveydenhuollon laitteita. Kaikki täyteaineemme ja muut CE-hyväksytyt laitteemme löytyvät viranomaisten ylläpitämästä laiterekisteristä.

TAUSTATUKI

Tarjoamme sinulle kattavan taustatuen. Vastuulääkäritiimimme antaa sinulle asiantuntija-apua ja tukea käytännön työssäsi. Hyödyt myös jatkuvasta digiläsnäolostamme ja kohdennetuista mainoskampanjoistamme.

TIIMI

hammaslääkäri Ville Männistö

Ville Männistö

Hammaslääketieteen lisensiaatti
Suu- ja leukakirurgiaan erikoistuva hammaslääkäri

Ville Männistö johtaa kaikki HYAcorp-koulutukset. Hän toimii kasvojen täyteainekouluttajana sekä hammaslääketieteeseen liittyvien botuliinihoitojen kouluttajana (esim. bruksismihoito ja muut purentafysiologiset botuliinihoidot).

Kysy lisää:
ville.mannisto@finnestetiikka.fi

Alan Kusrati

Lääketieteen lisensiaatti

Lääkäri Alan Kusrati tunnetaan esteettisten botuliinihoitojen tekijänä. HYAcorp Suomella hän johtaa kaikki botuliinikoulutukset yhdessä hammaslääkäri Ville Männistön kanssa.

Kysy lisää:
alan.kusrati@finnestetiikka.fi

Alan Kusrati Lääkäri botox
Lääketieteen lisensiaatti Soslan Kusrati

Soslan Kusrati

Lääketieteen lisensiaatti

Soslan Kusrati on lääketieteen lisensiaatti (Tampere 2011).

Esteettisiin toimenpiteisiin Soslan Kusrati tutustui useita vuosia sitten, ja koulutuksiin hän on vuosien kuluessa osallistunut niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

HYAcorp Suomella Soslan kouluttaa terveydenhuollon ammattilaisia lähinnä vartalon täyteainehoitoihin ja esteettisiin botuliinihoitoihin.

Kysy lisää:
soslan.kusrati@finnestetiikka.fi

Anna-Sofia Waltari

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja

Anna-Sofia Waltari valmistui sairaanhoitajaksi ja terveydenhoitajaksi Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Vuonna 2016 Anna-Sofia siirtyi kokonaan esteettisen lääketieteen pariin. Helsingissä hän toimi plastiikkakirurgisena sairaanhoitajana vuoteen 2018 saakka ja teki parin vuoden aikana satoja esteettisiä injektiohoitoja.

HYAcorp Suomi palkkasi Anna-Sofian täyteainekouluttajaksi vuonna 2018. Hän kouluttaa sairaanhoitajia, lähihoitajia ja kauneusalan ammattilaisia.

Kysy lisää:
anna-sofia.waltari@finnestetiikka.fi

Sairaanhoitaja, injektiokouluttaja, täyteainekouluttaja Anna-Sofia Waltari