Toimitus- ja maksuehdot

VERKKOKAUPPA

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

Yleiset ehdot

Injektiokoulutus.fi on HYAcorp Suomen ylläpitämä tukkuverkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä on HYAcorp Suomi, Tampere (Y: 2936796-5). Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan HYAcorp Suomen ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa 25.1.2020 alkaen. HYAcorp Suomen välittämien kolmannen osapuolen hyödykkeiden tai palveluiden kohdalla sovelletaan Suomen kauppalain lisäksi kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja.

Injektiokoulutus.fi -verkkokaupassa tuotteita, laitteita ja palveluita myydään ensisijaisesti yritysasiakkaille (B2B yritysmyynti, tukkukauppa) ja koulutusmallipalveluita rajatusti kuluttaja-asiakkaille (B2C kuluttajat).

Yritysasiakkaiden tunnukset injektiokoulutus.fi – tukkuverkkokauppaan ovat henkilökohtaiset ja kaupan tukkuhinnat ovat luottamuksellista tietoa, joka on tarkoitettu vain asiakastilin vastuuhenkilölle.

HYAcorp Suomi pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät injektiokoulutus.fi:n kotisivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

Injektiokoulutus.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta olosuhteiden muutosta tai seikkaa, joka on HYAcorp Suomen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota HYAcorp Suomi ei kohtuudella voi voittaa. Injektiokoulutus.fi on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

Asiakas

B2B (yritysmyynti, tukkukauppa)

Injektiokoulutus.fi myy tuotteita, laitteita ja palveluita tukkumyyntinä kauneudenhoitoalan ja terveydenhuollon yrityksille, yhteisöasiakkaille sekä kauneudenhoitoalan ja terveydenhuollon opiskelijoille tai alalle aikoville, jotka hankkivat kauppatavaran päätoimiseen ammatilliseen käyttöön tai -opiskeluun. Tukkukaupan tuotteet, laitteet tai palvelut eivät ole tarkoitettu kuluttajien käyttöön eikä niitä myydä kuluttaja-asiakkaille. Tukkukauppaan rekisteröityneille asiakkaille sovelletaan B2B yritysmyynnin sopimusehtoja.

Tunnukset injektiokoulutus.fi:n – tukkuverkkokauppaan ovat henkilökohtaiset ja kaupan tukkuhinnat luottamuksellista tietoa, joka on tarkoitettu vain asiakastilin vastuuhenkilölle. Asiakas sitoutuu pitämään tunnukset salassa sekä sitoutuu olemaan luovuttamatta tunnuksia kolmannelle osapuolelle. Asiakas vastaa henkilökohtaisesti kaikesta käyttäjätunnuksellaan tapahtuvasta käytöstä sekä siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Ammattikäyttötuotteiden tai -laitteiden turvallinen käyttäminen vaatii oman alansa ammattiosaamista ja -koulutusta. HYAcorp Suomi ei kanna vastuuta tuotteiden väärinkäytöstä tai puutteellisen koulutuksen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Asiakkaiden ja injektiokoulutus.fi:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät opiskelija-asiakkaalta tai alalle aikovilta vähintään nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

HYAcorp Suomi tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua HYAcorp Suomen järjestelmään.

B2C (kuluttajat)

Injektiokoulutus.fi myy vain palveluita (koulutusmallipaikat) yksityishenkilöille. Palveluiden ostaminen ei edellytä verkkokauppaan rekisteröitymistä. Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Tuotteet, hinnasto ja maksutavat

Injektiokoulutus.fi verkkokaupan hinnat ovat verottomia, hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Alle 200 euron tilauksiin lisätään postikulut 10,97 € (sis. alv 24%). Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo. Tavara on myyjän omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

Verkkokaupan hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa. Tuotteen hinnan noustessa tai laskiessa ennen lähetyksen käsittelyä injektiokoulutus.fi:ssa tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla.

Tuotteita myydään ainoastaan yrityskaupan säännöillä (pl kuluttaja-asiakkaille myytävät koulutusmallipalvelut). Tuotteiden käyttöönotto ja käyttäminen vaativat oman alansa ammattiosaamista.

CHECKOUT FINLAND

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. HYAcorp Suomella on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi HYAcorp Suomelle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Injektiokoulutus.fi -verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi HYAcorp Suomelle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa HYAcorp Suomen verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

Masterpassin maksuehdot [PDF]

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

  • Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
  • Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
  • Enintään kaksi ostosta päivässä
  • Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja aina.fi-sivustolla

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi

Toimitustavat ja toimitusaika

Injektiokoulutus.fi -verkkokaupasta ostettujen tuotteiden käsittely- ja toimitusaika on noin 2 – 5 työpäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Huom! Maan poikkeustilanne saattaa vaikuttaa toimitusaikoihin ja ne voivat olla tavallista pidemmät. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Koulutuksiin liittyvät tuotteet ja laitteet toimitetaan aina koulutuksen yhteydessä tai jälkitoimituksena koulutuksen jälkeen.

Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli tuote on päässyt poikkeuksellisesti loppumaan varastosta tai havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Mahdolliset jälkitoimitukset lähetetään heti, kun tuote saapuu varastoon. Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesta jälkitoimitukseen kuuluvat tuotteet. Toimitusalueemme kattaa koko Manner-Suomen.

Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti lähimpään postiin tai matkahuollon toimipisteeseen arkisin (ma-pe). Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä. Tilaus on noudettavissa noutopisteestä postin tai matkahuollon määrittelemän ajan, minkä jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Pidätämme oikeuden vaihtoehtoisiin toimitustapoihin. Pikatoimituksista peritään erillinen toimitusmaksu.

Asiakas on vastuussa ilmoittamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta toimituksen ja laskutuksen kannalta. Lunastamattomista paketeista veloitetaan edestakaisen rahdin kuljetusmaksu.

Palautusoikeus

Palautukset B2B (yritysmyynti, tukkukauppa)

Ammattituotteita, -laitteita ja -palveluita myydään ainoastaan yrityskaupan säännöillä ja ehdoilla. Tuotteiden mahdolliseen palauttamiseen tarvitsee aina HYAcorp Suomen asiakaspalvelun hyväksynnän. HYAcorp Suomen ei tarvitse hyväksyä palautusta. Tuotteita ei voi palauttaa ilman lähetyskohtaista hyväksyntää. Palautusoikeuden ulkopuolella ovat automaattisesti koulutuspalvelut ja niihin yhdistetyt tuotteet tai laitteet. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

info@injektiokoulutus.fi

Kun palautusoikeus on myönnetty, asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Postin asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi. Pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. HYAcorp Suomi ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta. HYAcorp Suomi pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään HYAcorp Suomen käsittely- ja postituskulut.

Palautukset B2C (kuluttajat)

Verkkokaupassa yksityishenkilöille myydään vain palveluita (koulutusmallipaikat). Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

info@injektiokoulutus.fi

Takuu ja virhevastuu

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan heti ilmoittaa virheestä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen:

info@injektiokoulutus.fi

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

Reklamaatio

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Asiakas on velvollinen esittämään kuitin tai muun todistuksen ostoajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen:

info@injektiokoulutus.fi

Mikäli lähetys on vahingoittunut kuljetuksessa kuljetusyhtiön edustajan pitää voida todeta vahinko – käytännössä vastaanottajan on kieltäydyttävä vastaanottamasta vahingoittunutta lähetystä tai vahingosta on otettava kuvatodiste.

Vastuun jakautuminen yrityskaupassa B2B (yritysmyynti, tukkukauppa)

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisena kuin ne ovat. HYAcorp Suomi ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä. HYAcorp Suomen korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön.

Yrityskäyttöön hankitun laitteen takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, ja takuuajan päättyminen lopettaa HYAcorp Suomen vastuun. Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja myyjän vastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. HYAcorp Suomi pidättää oikeuden ohjata yritysasiakkaat asioimaan suoraan maahantuojan tai valmistajan kanssa.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti HYAcorp Suomen sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja tai välitettyjen kolmannen osapuolen palveluiden sopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa HYAcorp Suomen sopimusehtojen kanssa.