Koulutukset

KAUNEUSALAN AMMATTILAISILLE

HYAcorp Suomi Oy on Tampereella toimiva maahantuonti- ja koulutusyritys, joka ottaa koulutusohjelmaansa selektiivisesti myös ansioituneita kauneusalan ammattilaisia ja opiskelijoita.

Kauneusalan ammattilaisia koulutamme lähinnä kevyiden hyaluronihappogeelien käyttöön. Kauneusalan koulutuksissa käytämme ensisijaisesti kevyttä, ei-ristisidottua HYAcorp Fine -valmistetta. HYAcorp Fine -geelin injektoimiseen kauneusalan ammattilaiset käyttävät 4 millimetrin pituista neulaa (ns. skinbooster-neula).

Injektiokoulutusten johtavana kouluttajana toimii hammaslääketieteen lisensiaatti, evahl (suu- ja leukakirurgia) Ville Männistö. Pistoskouluttajana toimii sh, th Anna-Sofia Waltari.

KOULUTUSPOLKU

Koulutuspolkumme on yksinkertainen.

Injektiokoulutus 1:

• Kasvojen, kaulan, dekolteen ja kämmenselkien skinbooster-hoidot
  • Huulten kevytmuotoilu
  • Tuotteena HYAcorp Fine

Injektiokoulutus 2:

• Huulten muotoilun ja täytön intensiivikurssi
  • Kolme huulten muotoilun ja täytön tekniikkaa
  • Pohjalla täytyy olla täyteainekoulutus 1 (tai vastaava koulutus muualla) sekä vähintään 10 injektiohoitoa omille asiakkaille
  • Tuotteena HYAcorp Lips

Mikroneulaus on esteettinen toimenpide, joka korjaa ihon pinnallisimpien osien rakennetta ja ulkonäköä. Toimenpide on tehokas ja oikein tehtynä myös turvallinen.

HYAcorp Suomi Oy:n mikroneulauskouluttajana toimii sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi Sonja Tammentie, jolla on vuosien kokemus esteettisestä lääketieteestä ja kosmetologiasta.

Pätevyysvaatimus mikroneulauskoulutuksiin on vähintään kosmetologin, kampaajan, estenomin, sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto tai pitkälle edenneet opinnot.

Koulutukset voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Pääsääntöisesti koulutukset toteutetaan 2-6 henkilön pienryhmissä. Myös yksityiskoulutukset ovat mahdollisia.

Mikroneulauskoulutus 1

Mikroneulauskoulutus 2

• Hoidonaiheiden ja vasta-aiheiden kertaus
  • Soveltavat hoidot asiakkaille, joilla on jokin vasta-aihe
  • Toimenpiteiden yhdistäminen (esim. happokuorinnan ja mikroneulaushoidon yhdistäminen)
  • Markkinointi ja tuotteistaminen

Ionithermie-koulutuspäivä muodostuu 1-2 tunnin luennosta ja noin neljän tunnin mittaisesta demohoito-osuudesta. Jokainen koulutukseen osallistuva on oikeutettu yhteen Ionithermie-laitehoitoon demo-osuuden aikana.

Koulutuksia järjestetään kahdella eri mallilla:

1. Maksuttomat koulutuspäivät Ionithermie-laitteen ostajille
  2. Maksulliset koulutuspäivät muille kuin laitteen ostaneille

KOULUTUKSET

Ionithermie-vartalohoitokoulutus

• Vasta-aiheet
  • Demohoidot ja vartalotuotepakkaukset kaikille osallistujille

Ionithermie-kasvohoitokoulutus

• Vasta-aiheet
  • Demohoidot ja kasvotuotepakkaukset kaikille osallistujille

Ionithermie-kertauskoulutus

Teoriakoulutus hoitotuotteiden ostajalle

1. Tutustu koulutuksiimme alla olevia kuvia klikkaamalla.
  2. Halutessasi kysy lisätietoja meiltä sähköpostitse tai puhelimitse (044 23 567 22).
  3. Ilmoittaudu koulutukseen
    • ostamalla koulutus näiltä sivuilta tai
    • ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai
    • soittamalla meille (044 23 567 22).
  4. Valitse maksutapa:
    • verkkokaupassa verkkopankkitunnuksilla, maksukortilla, laskulla/osamaksulla tai
    • kysy muista maksutavoista sähköpostitse tai puhelimitse (044 23 567 22).

YKSITYISKOULUTUKSET

• huulten täyttö koulutusmalli täyteaine koulutus täyteainekoulutus facelift

KAUNEUSALAN INJEKTIOKOULUTUS – YKSITYISKURSSI

IONITHERMIE – KERTAUSKOULUTUS

100,00  + alv
    Lisää ostoskoriin

Olin HYAcorp injektiokoulutuksessa Tampereella. Anna-Sofia Waltari on kertonut teorian ja vastannut kaikkiin kysymyksiin, hän oli tarkka praktiikkaosalla jokaisen oppilaan kanssa, aina kertoi kun pistos oli tehty oikein ja jos on tehty virhe. Suurkiitoksia Anna-Sofia. Soslan Kusrati nopeasti ja asiallisesti antaa neuvoja ja kertoo hoitoon ja tuotteeseen koskevaa infoa. Kiitos. Suosittelen lämpimästi HYAcorp Suomi Oy koulutusta ja hoitoa.
(Kauneusalan ammattilainen)

Kävin HYAcorp injektiokoulutuksen, joka on suunnattu kauneudenalan ammattilaisille. Kokonaisuudessa koko koulutus oli todella miellyttävä ja inspiroiva kokemus.

Itse kurssipäivä alkoi aamupalalla ja tunnelma oli rauhallinen ja rento. Yksityiskouluttajana toimi Anna-Sofia Waltari. Aamupäivän teoriaopinnot oli tehokas tietopaketti, mihin olin pystynyt itse jo valmistautumaan Hannalta saadun materiaalin avulla.

Anna-Sofian kanssa tuli hyvä olo siitä että turhia kysymyksiä ei ole ja sain kysyä missä kohtaa tahansa, mitä vain. Teoriaopintojen jälkeen alkoi asiakaspalvelu.

Anna-Sofia valmisteli minut hyvin asiakkaan kohtaamiseen ja teimme ensimmäisen asiakkaan yhdessä. Ensimmäisten asiakkaiden tekeminen saattaa olla jännittävää, joten oli tärkeää että Anna-Sofian rauhallinen ohjeistus piti minulla kokoajan hyvän itsevarman olon.

Asiakkaita oli tarpeeksi, ilman että itse väsyi liikaa.

Kurssin jälkeen minulle jäi todella itsevarma olo aloittaa tekemään omia asiakkaita työelämässä. Jälkikäteen mieleen tulleihin kysymyksiinkin sain nopeasti vastaukset!

Voin ehdottomasti suositella HYAcorpin koulutusta jokaiselle alasta kiinnostuneelle.
(Kauneusalan ammattilainen)

Tahdotko lisätietoa?

Soita meille numeroon 044 23 567 22 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaamme kaikkiin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)